Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 139.- Take-away 110:- ( 65+ 100:-, Efter kl 13:00 för 65+ 90:-)
Torsdagen den 20 mars
Helstekt fläsknoisette med champinjonsås & stekt potatis
Kycklinggryta med ris
Saffrandoftande fiskgryta med aioli & vitlöksbröd
Sparrissoppa med pannkakor, sylt & grädde
Vegetariskt alternativ
Indisk gryta med ris
Husets Ostburgare med pommes 140:-
Halloumiburgare med pommes 140:-
Oxfilémedaljonger med pommes och bea 159:-
Kycklingfilé med varma grönsaker & Bea 125:-
Kebabtallrik med pommes vitlöksås 125:-
Sallader
Kycklingsallad 125:-
Räksallad 125:-
Avokadosallad 130:-
Ceasarsallad 125:-
Halloumisallad 125:-
 
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 139.- Take-Away 110:- ( 65+ 100:-, Efter kl 13:00 för 65+ 90:-)
Måndagen den 17 mars
Oxjärpar med champinjonsås & klyft potatis
Smörstekt flundrafilé med skagenröra & potatispuré
Pasta med fläskfilé Toppad med färskriven parmesan
Stekt falukorv med potatispuré
Vegetariskt alternativ
Panko panerad Aubergine med sweet chili
 
 
Tisdagen den 18 mars
Stekt Fläsk med Raggmunk & lingonsylt 
Stekt Fläsk med löksås & kokt potatis
Skånsk kalops med potatispuré & rödbetor
Pocherad kummelfilé med hummersås & potatispuré
Vegetariskt alternativ
Wokade äggnudlar med färska grönsaker
 
 
Onsdagen den 19 mars
Kalvfärs Köttbullar med gräddsås & stuvade makaroner
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Panko panerad spättafilé med potatispuré & kall dillsås
Wokad biff med färska grönsaker & jasminris
Vegetariskt alternativ
Pankopanerad zucchini med sweet chili
 
 
Torsdagen den 20 mars
Helstekt fläsknoisette med champinjonsås & stekt potatis
Kycklinggryta med ris
Saffrandoftande fiskgryta med aioli & vitlöksbröd
Sparrissoppa med pannkakor, sylt & grädde
Vegetariskt alternativ
Indisk gryta med ris
 
 
Fredagen den 21 mars
Sprödbakad kyckling med rödvinsås & klyft potatis
Fish N Chips med remouladsås
Lasagne med toppad med färskriven parmesan
Vegetariskt alternativ
kockens val
 
 
 


Webbportalen producerad av