 |
|
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 139.- Take-Away 110:- ( 65+ 100:-, Efter kl 13:00 för 65+ 90:-) |
|
Måndagen den 17 mars |
|
Oxjärpar med champinjonsås & klyft potatis |
|
Smörstekt flundrafilé med skagenröra & potatispuré |
|
Pasta med fläskfilé Toppad med färskriven parmesan |
|
Stekt falukorv med potatispuré |
|
Vegetariskt alternativ |
Panko panerad Aubergine med sweet chili |
|
|
|
|
Tisdagen den 18 mars |
|
Stekt Fläsk med Raggmunk & lingonsylt |
|
Stekt Fläsk med löksås & kokt potatis |
|
Skånsk kalops med potatispuré & rödbetor |
|
Pocherad kummelfilé med hummersås & potatispuré |
|
Vegetariskt alternativ |
Wokade äggnudlar med färska grönsaker |
|
|
|
|
Onsdagen den 19 mars |
|
Kalvfärs Köttbullar med gräddsås & stuvade makaroner |
|
Stekt falukorv med stuvade makaroner |
|
Panko panerad spättafilé med potatispuré & kall dillsås |
|
Wokad biff med färska grönsaker & jasminris |
|
Vegetariskt alternativ |
Pankopanerad zucchini med sweet chili |
|
|
|
|
Torsdagen den 20 mars |
|
Helstekt fläsknoisette med champinjonsås & stekt potatis |
|
Kycklinggryta med ris |
|
Saffrandoftande fiskgryta med aioli & vitlöksbröd |
|
Sparrissoppa med pannkakor, sylt & grädde |
|
Vegetariskt alternativ |
Indisk gryta med ris |
|
|
|
|
Fredagen den 21 mars |
|
Sprödbakad kyckling med rödvinsås & klyft potatis |
|
Fish N Chips med remouladsås |
|
Lasagne med toppad med färskriven parmesan |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
kockens val |
|
|
|