 |
|
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 139.- Take-Away 110:- ( 65+ 100:-, Efter kl 13:00 för 65+ 90:-) |
|
Måndagen den 28 april |
|
Helstekt Fläskkotlett med pepparsås & råstekt potatis |
|
Japansk Nötfärswok med vitkål, chili & ris |
|
Smörstekt kummelfilé med dill & citronsås & potatispuré |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
wokade äggnudlar med färska grönsaker |
|
|
|
|
Tisdagen den 29 april |
|
Stekt Fläsk med Raggmunk & lingonsylt |
|
Stekt Fläsk med löksås & kokt potatis |
|
Fiskgratäng (Torskfilé) med hummersås & potatispuré |
|
Kycklinggryta med basmatiris |
|
Vegetariskt alternativ |
Pasta med pesto, ruccola soltorkade tomater, halloumi |
|
|
|
|
Onsdagen den 30 april |
|
Pannbiff med stekt lök, skysås, rostad potatis & lingonsylt |
|
Ägg & ostpanerad spättafilé med ishavsröra & potatispuré |
|
Pasta Carbonara toppad med färskriven parmesan |
|
Pytt i panna med rödbetor |
|
Vegetariskt alternativ |
Orientalisk halloumi & grönsaksgryta med ris |
|
|
|
|
Torsdagen den 1 maj |
|
1 Maj Lunch Stängt Öppnar kl 14:00 |
|
|
|
|
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
|
|
|
|
|
Fredagen den 2 maj |
|
Chilimarinerad Kycklingfilé med kantarellsås & råstekt potatis |
|
Moussaka med tzatziki (Gratäng på köttfärssås aubergine potatis béchamelsås |
|
Saffrandoftande fiskgryta med aioli & vitlöksbröd |
|
Pasta med scampi toppad med Grana Padano |
|
Vegetariskt alternativ |
Rödbetsråraka med tillbehör |
|
|
|